Åbne meditationsdage 2019 fra kl. 10 - 15

Åbne meditationer. Pris: 500 kr. per dag

D.16. feb. - 2.-3. marts - 6. april - 15. juni 2019 fra kl. 10 - 15. Adresse: Huset Innanna, Nordre Frihavnsgade 17, 2100 KBH. Ø.

Åbne meditationsdage er skabt ud fra behovet for at meditere sammen med andre mennesker og for at gå dybere ind den meditative proces. Meditationerner er guidedeog lange, men kan også forekomme som korte åndedrætøvelser.

At meditere i fællesskab med andre i en gruppe skaber et helt specielt felt af kollektivt højere energi, som er støttende for den meditative proces hos den enkelte deltagere. Det er min mangeårige erfaring, at deltagerene oplever dette meditative felt, og at de føler, at de kommer i dybere kontakt med sig selv og den meditative bevidsthed i deres indre.

For mig er den meditative del af bevidstheden medfødt og derfor ikke noget fremmedartede. Alle mennesker har denne bevidsthed i sig. Den skal blot have opmærksomhed og omsorg for at blive aktiveret. Den meditative bevidsthed er af kollektiv bevidst natur. Derfor udfolder den sig også bedst i meditative fællesskaber.

Den meditative proces er individuel. Derfor er der åbnet op for spørgsmål imellem meditationerne. Jeg vil i den forbindelse prøve at justere og balancere den enkeltes deltageres meditative proces ud fra min erfaring og deltagerens energifelt. Derved er der ingen af deltagerene, der mediterer sig ubalanceret og skæve.

At åbne sig op for den meditative energi er en smuk og livslang udvikling, der gradvis skaber større kontakt til hjerte, sjæl, spirituelle felt og den højere bevidsthed. I denne proces sker der ofte mange udrensninger, der gør at man kommer videre og dybere i den meditative proces. Jeg glæder mig til at se dig.

NB: Der vil være kaffe, Te, rent vand, økologisk brød og lidt sødt.

 

Nyheder

Bevidsthedens Udstråling

Bog 2017: Drømme & Energifelt

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2019

Private konsultationer

NB: Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Sommer seminar i KBH 2019

Åben drømmegruppe i Kbh. 2019

 

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links