Bevidsthedens Udstråling - Auraens Energifelter og Subanatomi

Bevidsthedens Udstråling

Vi er ved at få lavet en webshop. Indtil da købes bogen på følgende måde.Bogen kan bestilles og købes hos boghandleren fra d. 24. april 2019 og koster 348 kr. Bogen kan også købes fra idag direkte igennem os, hvor den koster 348 kr. plus 30 kr. i forsendelsesomkostninger i Danmark. Ialt 378 kr.

For køb hos os direkte; Send os din postadresse og mobilPay 378 kr. til Marianne Mikkelsen på tlf: 40 83 60 22. For overførelse til bank Reg.nr. 4453. Kontonr. 16488879. Når vi ser din betaling sendes bogen samme dag. NB. Husk maile os din postadresse

Om indhold i Bevidsthedens Udstråling

Bevidstheden stråler ud i det, som kaldes auraen. "Bevidsthedens Udstråling" er et opslagsværk, hvor de æteriske, astrale, mentale og spirituelle felter er detaljeret og omfattende beskrevet.

Bogens hovedbudskab er, at man igennem bevidst opmærksomhed på punkter på kroppen og i energifeltet, kan skabe balance, integritet og selvheling i sit liv. Derved højnes livskvaliteten på alle planer samtidig med, at man støtte sin egen naturlige udviklingsproces.

Bogen indeholder gennemprøvede meditative øvelser, som er udførligt beskrevet. Øvelsernes formål er at skabe balance og udvikling og kan være en nøgle og guide til selvhealing.

Bagerst i bogen findes farveillustrationer over de forskellige bevidsthedsfelter og energifelternes mange farver m.m.

Forfatteren har selv integreret viden om bevidsthedsfeltet i sit liv, hvor viden om og erfaring med bevidsthedsfeltet er blevet en levende del af ham selv. Det har han formidlet videre og undervist i på kurser i ind - og udland siden 2008.

Det er denne vidunderlige og unikke viden, som forfatteren gerne vil dele med så mange mennesker som muligt, således at den kan få mulighed for også at blive en integreret, berigende og stabiliserende del af deres liv.

Lars Muhl. ”Jeg har været så heldig at kunne følge Frank Lorentzens arbejde i en menneskealder. Han har absolut gehør på mere end ét plan, og er et af de mest spirituelt sensitive mennesker, jeg kender. Det er derfor en begivenhed, at Franks værk om ’Bevidsthedens Udstråling’ genudgives. Et værk om energi- og bevidsthedsfelter, som jeg anbefaler på det varmeste.

 

 

Nyheder

 

Bog fra 2017: Drømme & Energifelt

Koncerter 2019

Private konsultationer

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Sommer seminar i KBH 2019

Drømmegrupper

NB

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links