Bøger af Frank Lorentzen

Home

Se anmeldelse - For køb gilalai.com/shop

Drømme & Energifelt er et alfabetisk drømmeleksikon, hvor betydningen af de mest brugte drømmesymboler er beskrevet detaljeret. Drømmesymbolerne er sammenstillet med deres naturlige forbindelse til energifeltet. Dette giver en dybere forståelse af egne og andres drømme.

Bogen indeholde forord, beskrivelse af de forskellige drømmetyper, de syv energicentres arketyper, farver og deres betydning, samt en detaljeret beskrivelse af, hvordan man selv kan arbejde med sine egne og andres drømme. Bogen er skrevet på grundlag af fyrre års erfaring og professionelt arbejde med drømme og energifelt.

Bogen kan købes hos boghandlerne eller på ovenstående link

 

 

Bogen er en beskrivelse af hele subanatomien som også kaldes auraens energifelter. Bogen kan bruges som et opslagsværk i forhold energicentre, sekundære energicentre og vigtige æteriske punkter.

Bogen beskriver desuden de astrale farver og de mentale punkter detaljeret. De spirituelle felt og de spirituelle farver er særligt beskrevet. Bogens hovedbudskab er, at det er muligt at skabe selvhealing ved gentagende brug af bevidst, meditativ opmærksomhed i specifikke punkter i auraens energifelter og på kroppen.

Denne viden kan overføres til healing af venner og bekendte, men også på et professionelt plan.

Bogen er ved at blive opdateret og genredigeret og forventes at komme til salg sidst i maj 2018.

 

Nyheder

 

Ny CD: Portals of Rainbows

 

Koncerter 2018

 

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Åbne meditationer i Kbh.

Sommer seminar i KBH2019

 

Tilmelding & Priser

 

Energifeltterapeuter i DK

 

Links