Bøger af Frank Lorentzen

Home

Drømme & Energifelt er et alfabetisk drømmeleksikon, hvor betydningen af de mest brugte drømmesymboler er beskrevet detaljeret. Drømmesymbolerne er sammenstillet med deres naturlige forbindelse til energifeltet. Dette giver en dybere forståelse af egne og andres drømme.

Bogen indeholde forord, beskrivelse af de forskellige drømmetyper, de syv energicentres arketyper, farver og deres betydning, samt en detaljeret beskrivelse af, hvordan man selv kan arbejde med sine egne og andres drømme. Bogen er skrevet på grundlag af fyrre års erfaring og professionelt arbejde med drømme og energifelt.

Bogen kan købes hos boghandlerne eller over internettet på

gilalai.com/shop

 

Bogen er en beskrivelse af hele subanatomien som også kaldes auraens energifelter. Bogen kan bruges som et opslagsværk i forhold energicentre, sekundære energicentre og vigtige æteriske punkter.

Bogen beskriver desuden de astrale farver og de mentale punkter detaljeret. De spirituelle felt og de spirituelle farver er særligt beskrevet. Bogens hovedbudskab er, at det er muligt at skabe selvhealing ved gentagende brug af bevidst, meditativ opmærksomhed i specifikke punkter i auraens energifelter og på kroppen.

Denne viden kan overføres til healing af venner og bekendte, men også på et professionelt plan.

Bogen er ved at blive opdateret og genredigeret og forventes at komme til salg i slutningen af 2017.

 

 

Nyheder

Ny bog: Drømme & Energifelt

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2017

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Drømme & Energifelt d. 26-27 august 2017.

Sommer seminar i KBH 2017

Nye drømmegrupper

NB

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links