Drømme & bæredygtig udvikling

Home Åben Drømmegruppe Uddannelse til energifeltterapeut Datoer - Tid og Sted Nyheder Kontakt

 

 

Den, der ser udad, drømmer. Den, der ser indad, vågner C.G. Jung

Åben Drømmegruppe i Kbh. 2019

Om drømmene.
Drømmene danner bro mellem menneskets jordiske liv og dets indre, sjælelige/åndelige liv. Kun igennem en syntese mellem disse to poler kan et menneske føle sig hel og healing opstår spontant. Syntesen opleves meget meningfuld og er en af de mange bæredygtige udviklingsfunktioner ved drømmene.

Drømmene er en vigtig kilde til forståelse af sig selv som person, men også i forhold til den verden vi lever i, og som vi må forholde os til. Drømmene udgår fra Selvet - vores overordnede psykofysiske funktion. Vores dagsbevidsthed fylder 10 procent af vores samlede bevidsthedspotentiale, hvor de resterende 90 procent ligger hen i ubevidsthed. Det siger sig selv, at når de 10 procent begynder at interessere sig for de 90 procent af sig selv, så sker der en positiv udvikling på alle planer af det vågne liv. Denne proces er en stille og rolig proces, som deltagerne mærker på egen krop og sjæl efter ca. 5 måneders arbejde med drømmene i form af større overskud, klarhed, tro, livsengagement m.m.

Det vil du lære
Du vil lære at forholde dig og arbejde med dine egne drømme. Du vil igennem kontakten til drømmene opleve en indre modspiller og ven, som du kan stole på og have tillid til. Dette betyder, at du får tillid til dig selv. Efter et år vil du opleve dette meget specielle forhold til dit eget indre. Derudover vil du lære grundbegreberne indenfor drømmetydning. Du vil lære, hvordan underbevidstheden arbejder og fungerer. Du vil lære om ”skyggen”, ”anima & animus” og om visdommens arketyper. Du vil lære at lave et ”auragram” og en ”mandala” Du vil lære at meditere på dine drømmesymboler.

 

 

 

Nyheder

Ny bog: Bevidsthedens Udstråling

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2019

Private konsultationer

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Sommer seminar i KBH 2019