Energifeltterapi

Home Bog-& Cd udgivelser Drømmegrupper Uddannelse Tid & Sted Konsultation Kontakt

 

 

Individuel behandling med energifeltterapi og samtale

Energifeltterapi er en måde at rette op på skævheder og ubalancer i energisystemet, som er udviklet over mange år af Frank Lorentzen inspireret af den irske healer og spirituelle lærer Bob Moore. Igennem berøring af forskellige energipunkter på krop og i energifelt arbejdes derpå at rette op på disse skævheder. Samtidig er energifeltterapi også en bevidst form for healing, hvor hele mennesket inddrages.

En behandling består af en samtale på ca. 45. min., hvor der lyttes og spørges ind til klintens problemer, eksistenstielle spørgsmål, drømme og ønsker. Derefter udføres energiterapien af en uddannet energifeltterapeut, hvor selve behandlingen fortages på briks eller på stol. Selve behandlingen tager ca. 20 min. Derefter deles oplevelser og ny tid aftales. Klienten skal regne med mindst 5 behandlinger før denne mærker en bedring, hvilket dog ofte sker efter en enkelt behandling.

Som tillæg til energiterapi bruges evt. også belysning af kroppen med farver, samt en farvekrystallampe til hjemmebrug sammen med meditative øvelser. Ved større ubalancer bruges også rene æteriske planteolier, hvilket Marianne Mikkelsen står for.

Albert Einstein: "Feltet er styrende over materien". Farverne er en væsentlig del af feltbevidsthedens natur, som vi bruger til at skabe healing og balance med.

For mere information

 

Nyheder

 

Ny bog: Drømme & Energifelt

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2018

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Sommer seminar i KBH

Drømme & Energifelt

Ny drømmegruppe efterår 2018

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links