Individuel konsultation - Sådan foregår det

Home Bog-& Cd udgivelser Drømmegrupper Uddannelse Tid & Sted Konsultation Kontakt

Her er en beskrivelse fra den praktiske virkelighed af energifeltterapi og en konsultation hos mig.

Konsultation med M - Konsultation med E

M var en kvinde i 60'erne. Hun henvendte sig til mig pga. problemer med hendes stofskifte, som hun brugte homøopatisk medicin for at holde normalt. Hun mødte op hos mig og vi gav hinanden hånden. I det øjeblik jeg fik fysisk kontakt med hende, opstod der spontant et syn i mit indre. Jeg så M og ud fra hendes halscenter lagde der sig en tung blå farve sig ud over hendes højre skulder nærmest som et åg.

Da vi sad ned, bad jeg M at fortælle mig om hende selv, og hvorfor hun var kommet til mig. Hun fortalte mig problemerne med stofskiftet, og jeg spurgte hende, om hun var klar over, hvorfor hun havde besvær med sit stofskifte. Hun fortalte, at hun troede, at det skyldes problemer med hendes polaritet. Jeg fortalte hende om synet, som jeg spontant fik, da vi gav hinanden hånden. M kommenterede mit syn som et link til hendes far, som havde været en meget dominerende person, som havde undertrykt hende mor, som altid havde været meget tilbageholdende. M mente selv, at det var årsagen til hendes stofskifte problemer. Denne problematik kom også til udtryk i hendes ægteskab. Hun kom ofte op og diskutere med hendes mand, hvor det nærmest var som en form for magtkamp. Hun havde endda tænkt at hun måske ville skilles.

Mens M havde fortalt mig om hendes far og ægteskab, havde jeg observere flere forskellige reaktioner i hendes energifelt. Jeg fortalte hende efterfølgende, hvad jeg havde iagttaget mens hun talte. Da hun talte om hendes far og ægtemand reagerede hun i sine kosmiske punkter, som er ca. 30 cm over hovedet øverst i højre og venstre side. Disse kosmiske punkter har at gøre med det, som jeg kalder den regressive - og den progressive karma. Jeg vidste da, at her var noget M skulle lære før hun kunne komme videre. Samtidig fik jeg en klarfølelse af, at manglende accept af dette karmiske aspekt også var årsagen til hendes problemer med stofskifte og en for aktiv skjoldbruskkirtel. Da M var et dybt spirituelt orienteret menneske, fortalte jeg hende var jeg oplevede. Det forstod hun fuldt ud.

Jeg bad M om at fortælle hendes drømme. Hun fortalte mig en drøm, hvor hun og hendes veninde gik ind i en stor kirke. Veninden skulle på toilettet og hun selv gik videre ind i kirken. Inde i kirken stod en mand iført et skinnende sort lammeskind, som gjorde dybt indtryk på hende. Oppe ved orglet sad en kvindelig organist og spille "et barn er født i Bethlehem", hvor der også stod en mand. Hun satte sig og lagde hendes nøgler på stolen ved siden af hende for at holde den til hendes veninde. En stor mand kom at satte sig ovenpå nøglerne. Hun fortalte manden, at stolen var holdt til hendes veninde, der ville komme om et øjeblik. Manden satte to stole op på en bænk og sagde til hende, at der kunne de sætte sig op. Det så meget vakkelvorn ud. Der vågnede M.

Jeg fortalte M, at kirken repræsenterede hendes hjerte, og det som dybest set troede på her i livet. Venindens toiletbesøg kunne tyde på, at noget skulle renses ud i hende før hun var helt klar til at sige ja, til det hun egentlig troede på. Manden i det sorte lammeskind indikerede, at der var noget som hun skulle ofre i sine holdninger og tanker, som kunne have at gøre med hendes regressive karma. Hvis hun gjorde det, ville det udløse hendes progressive karma (orglet (hjerte) spiller "et barn er født i Bethlehem". Dvs. at hendes guddommelige barn ville blive født i hendes indre, hvilket helt sikkert ville helbrede hendes stofskifte problemer. Hun lægger hendes nøgler på nabostolen. Nøgler symboliserer løsninger - noget som kan åbne op til andre indre personlighedsrum i hende selv. Manden som sætter sig på nøglerne (lukker af for løsningerne) kan symboliserer hendes far og ægtemand, som gør hende utryg (de vakkelvorne stolene oven på bænken).

M drøm omtalte det samme som vi havde talt om, hvilket gav M en stor klarhed i hendes indre. Jeg gav M en polaritetsøvelse, som hun skulle lave jævnlig. Derefter lavede jeg healing på M i 20 min., mens hun lå på min healerbriks. Jeg opfangede en del under healingen, som jeg fortalte hende efterfølgende. Men stort set var M i en rigtig god proces. M havde det rigtig godt efter healingen og bestilte en ny tid en måned senere. Det hele havde varet 5 kvarter.

Tilbage til individuelle konsultastioner

 

Konsultation med E

E er en mand først i 50'erne. E havde gået i et forløb hos mig et par år før denne konsultation, så jeg kendte ham og hans historie. E arbejde i skoven, hvor hans arbejde ofte kunne være hårdt og fysisk anstrengende, men han elskede skoven og naturen. Jeg bød E velkommen og fortalte mig, at hvorfor han havde opsøgt mig igen, var fordi han under et 3 ugers ferieophold i de store svenske skove havde haft en stærk meditationsoplevelse, som han gerne ville have min hjælp til at forstå.

E havde under en meditation set sig selv før han var undfanget, hvor han så ned på hans far som var bundet i en spændetrøje. E's far lå i spændetrøjen og var ved at eksplodere af raseri. Dette billede så E under en meditation for 4 måneder siden og oplevelsen havde fulgt ham siden. Mens E fortalte om sin meditationsoplevelse lyste han meget kraftigt op over sit hoved. Det opstod en meget smuk kuppel af lys fra toppen af hovedet, der i bredden og højden strakte sig og 30 cm op over hans hoved og havde en bredde på ca. 25 cm hvor lyskuplen var breddes.

Jeg var med det samme klar over, at E var inde i en form for skifte. Eller ville han aldrig havde haft sådan et syn i meditation. Jeg var også klar over, at hans meditationsoplevelse hang sammen med lyskuplen over hans hoved. Jeg fortalte E hvad jeg mente hans meditationsoplevelse betød. Jeg fortalte ham, at når man i meditation kan have sådan et syn, så er det fordi, at man er klar til at rumme noget, som har været meget svært at rumme. E havde til tider stærke aggressive emotioner, hvor han i sine tanker skældte ud på Gud og hver mand. Han kunne i hans tanke opbygge en aggressiv energi mod andre mennesker. Når så han mødte disse mennesker i virkeligheden, så var de slet ikke så slemme som de var i hans tanker. Det problem var han godt og grundig træt af at bære rundt på.

Jeg fortalte E, at når han så sådant et kraftigt syn i meditation, så var det faktisk med til, at gøre ham træt af gamle adfærdsmønstre, som havde at gøre med hans aggressioner. Jeg fortalte endvidere, at hans problemer med hans fars aggressive adfærd i hele hans opvækst og barndom, havde gjort ham magtesløs overfor hans fars aggressive adfærd. Jeg forklarede, at det var dyb angst for magtesløsheden der havde været E spændetrøje. Den havde holdt ham væk fra ham selv og hans potentiale. Når E havde set det stærke meditationsbillede af hans far før sin undfangelse, så var det faktisk noget han selv havde sagt ja til før undfangelsen. Han havde selv valgt sin far, fordi han der igennem kunne lærer lige netop det, som han skulle lære. E spurgte mig tørt, hvordan man så lige gør dette?

Jeg svarede E, at det gjorde han netop igennem meditation og opmærksomhed i nuet. Jeg fortalte E om lyskuplen over hans hoved, og at den symboliserede hans potentialer. Disse potentialer ville bliver udløst i ham, hvis han fik større kontrol over sine aggressioner. Jeg gav ham åndedrætsøvelse pineal - hara som når den laves 10 min. dagligt efter et halvt år giver større kontrol og opmærksomhed over aggressionsenergien. Jeg bad E om at finde et fikspunkt, det vil sige et punkt hvor man øver sig i at have noget af sin opmærksomhed i, samtidig med at man arbejder, kører bil, gør rent m.m. Det er faktisk kun når ens fulde opmærksomhed kræves i forbindelse med en livssituation, at man ikke holde noget af son opmærksomhed i fikspunktet. Fikspunktet kan hjertecenter, haracenter, stilhedspunktet m.m.

Jeg lavede healing på E. Under healingen blev det meget tydeligt, at E's fikspunkt var hans hjerte. Efter healingen sagde E, at han havde oplevet stor kontakt til hans højre hjernehalvdel i uhørt grad. Han spurgte mig hvad det betød. Jeg fortalte ham, at hans højre hjernehalvdel stod for det irrationelle, hans drømmeverden, det intuitive, dybere følelser, sansninger m.m. E sagde at han fokuserede måske for meget på den logiske virkelighed. Jeg fortalte ham, at netop det at han selv kunne komme frem til at sige sådan, var pga. hans meditationsoplevelse med hans far og fordi, at han var inde i et skifte, hvor hans potentialer ikke mere ville holdes tilbage. Hans potentialer havde forbindelse til hans progressive karma og sjæl, hvor hans fars billede havde forbindelse til hans regressive karma. Ved at rumme sit regressive karma i sit hjerte så udløses automatisk ens progressive karma og det man som sjæl har sagt ja til at lære før undfangelsen. E var meget glad for vores konsultation og bestilte en ny tid en måned efter.

 

Nyheder

Ny bog: Drømme & Energifelt

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2018

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Drømme & Energifelt KBH

Sommer seminar i KBH

Ny drømmegruppe efterår 2018

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links