Frank Lorentzen

 

Frank Lorentzen er lærer, energifeltterapeut, drømmetyder, forfatter og musiker. Han har siden 1986 udgivet 10 cd'er på Fønix Musik. Derudover har han forfattet bøgerne "Auraens Energifelter 1 & 2., som er oversat til engelsk og tysk. Bøgerne er ved at blive opdateret og nyredigeret og kommer til at hedde "Bevidsthedens Udstråling -Auraens subanatomi". Hans nyeste bog Drømme & Energifelt udkom i maj 2017. I november 2016 udkom hans nye CD Portals of Rainbows.

Hans baggrund hviler på meditativ arbejde fra han var 21 år og på en evne til at sanse auraens energifelter, samt 10 års undervisning hos den kendte irske healer og spirituelle lærer Bob Moore i Ringkøbing i årene fra 1983 til 1993.

Siden 1983 og frem til i dag har han arbejdet som alternativ behandler med mennesker via healing, selvudvikling, meditation, musik, drømme og det menneskelige energisystem og dets natur, symbolik og farver.

Denne måde at arbejde på kalder han for "energifeltterapi". Han har opnået meget fine resultater med energiterapien og har på det grundlag skabt uddannelsen til energiterapeut.

Han har desuden afholdt mange koncerter og seminars herhjemme og i resten af verden og gør det stadig. De baltiske lande, Finland, Sverige, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Portugal og Japan.

 

 

 

 

 

Frank Lorentzen

På de fleste kurser, grupper og uddannelse deltager Marianne Mikkelsen ofte på ligefod i undervisningen.