Krystalsyngeskåle

 

Erfaringer med krystalsyngeskålene gennem 22 år - For køb af krystalsyngeskåle se links

Virkning
Krystalsyngeskåle har en unik lyd, der virker helt specielt. Den går ind og berører områder i kroppen og psyken, hvor der er ubalancer, og hvor de pågældende fysiske/psykiske områder ikke fungere optimalt. Lyden forsøger at retter op på det skæve område. Den unikke lyd fra krystalsyngeskålene skaber healing, og er derfor et lydhealingsredskab

Materiale
Krystalsyngeskålene er lavet af silicasand, som er et meget rent materiale, som kun findes få steder i verden. Det er det samme materiale, som en bjergkrystal er bygget op af men bare i sandform. Men i krystalsyngeskålene er der kun 2 urenheder per 2 milliarder enheder, den samme renhed som man finder i de store stjernekikkerter, som også er lavet af samme materiale.

Erfaringer
Jeg oplever, at selve materialet "bjergkrystal - silacasand", har en helt speciel egenskab. Den forstærker atmosfæren af farver og lyd. Materialet hjælper os med at transmittere den healende energi til tilhørernes bevidsthed og krop. Jeg oplever også, at materialet har en speciel hukommelse, og at det kan kodes. I nogle af de skåle, som jeg nu har spillet på i 20 år, er der opstået forandringer i overflademønstret på krystalsyngeskålen. For mig ligner det en bestemt form for ældgammel skrift. Det kommer især frem, når jeg spiller på dem i forbindelse med stilhedskoncerter. Jeg er sikker på, at materialet bliver kodet med de oplevelser, som det udsættes for. Vi har kodet krystalsyngeskålene med individuelle farver, som relaterer sig til chakrasystemet op igennem de sidste 20 år, hvor vi har spillet mange koncerter i ind -og udland.

Endvidere har jeg oplevet igen og igen, at krystalskålene opfører sig forskelligt tonemæssigt afhængig af, hvem der spiller på dem, og hvem man spiller for. Krystalsyngeskålene afslører især et menneskes dybere kontakt til sig selv og hjertecenteret. Derfor har jeg også oplevet folk med store musiske uddanelser bag sig, som ikke kunne få en tone ud af krystalsyngeskålene, selvom vi lærte de vedkommende spilleteknik m.m. Vi har også oplevet de mest uundselige mennesker frembringe de mest vidunderlige toner på krystalsyngeskålene. I den henseende kræves der ingen uddannelser for at spille på en krystalsyngeskål. Det eneste der kræves, er en dybere kontakt sig selv.

Jeg har også mange gange oplevet mennesker, som frembringer en tone på en krystalsyngeskål, men uden klang. Klangen er for mig, nået der opstår imellem den bevidsthed der spiller og så selve musikinstrumentet. Jeg oplever, at bevidstheden kan farve tonen. Dette musiske begreb kaldes klangfarve. Dvs. at klangfarven skaber en følelse, stemning, atmosfære eller univers. Jeg oplever også, at det, der skaber klangfarven, er et sammenspil mellem bevidstheden og de naturlige overtoner, som er tilknyttet alle grundtoner.

Tilbage til koncerter

 

 

Tilbage til Koncerter