Serenity
  Home Frank Lorentzen Uddannelse Koncerter Kontakt  
           

 

Jeg fik personligt lov af Mr. Hajny til at bruge hans smukke maleri til front cover på Serenity. Zdenek Hajny døde i 2014 og var en af Tjekkiets store berømte malere. Se evt. hans fantastiske galleri i Prag ved lejlighed eller hans webgalleri. www.cestykesvetlu.cz . Det er en stor oplevelse langt ud over det sædvanlige

 

 

 

Serenity

Serenity har en opløftende energi og en atmosfære af en højere skønhed over sig. Derfor hedder CD'en Serenity.

Mange mennesker bruger Serenity i forbindelse med healing og afspænding, hvilket jeg har fået rigtig mange roser for. Serenity har en anden dejlig kvalitet. Selv efter at have brugt Serenity i flere år, bliver man ikke træt af musikken. Den giver virkelig noget fra sig. Instrumenter: Krystalsyngeskåle & Keyboard, samt naturlyder.

Serenity blev hovedsagelig komponeret, da Marianne og jeg boede ti dage på Prag Slot før en koncert, som vi skulle afholde samme sted. Vi boede i en bolig midt i den smukke slotspark omgivet af smukke gamle træer og planter, og hvor forårsblomsterne prydede græsplænerne med deres flotte farver. Selve slotshavens planter var en stor inspiration til musikken på Serenity.

For køb. www.aromanet.dk

Der arbejdes på at lave downloads til CD'en

Tilbage til de andre CD'er