Sommer Seminar

Home Bog-& Cd udgivelser Drømmegrupper Uddannelse Tid & Sted Konsultation Kontakt

 

 

5 dages Sommer Seminar i huset Innanna i København Ø

 

Det Levende Energifelt
7. - 11. juli 2018

Den 8. juli mødes vi kl. 12 - 16. De efterfølgende dage fra kl. 10 -16.

Fem dage med meditation, farver, lyd, drømme og energifelt. Fem dage hvor deltagerne på egen krop og psyke vil opleve, det helt specielle, fortættede, healende energifelt, der opstår i samarbejdet med symboler, meditation, farver og lyd.

I dette fælles opbyggede energifelt findes de bedste betingelser for kontakt til indre dybere planer af bevidstheden og auraens energifelter, hvilket betyder, at deltagernes healende potentiale bryder frem af sig selv.

Vi bearbejder, tyder og mediterer på deltagernes symboler, så det healende potentiale i hver af deltagerne står tydeligt frem. Så bringer vi denne bevidstgjorte viden ud til de steder i auraens energifelter, som den er i samklang med. Derved får deltagerne deres egen erfaring af de levende energifelter, og hvordan de vekselvirker med den fysiske krop.

Praktiske oplysninger: Adresse: Frank Lorentzen Dronningens Tværgade 41, 1. sal. 1302 KBH. K Kursusstedet ligger 50 m. fra Kongens Have i et roligt kvarter af Kbh med dejlige spisesteder. Du skal selv medbringe mad og drikkelse. Der er gratis te, kaffe og koldt rent vand samt brød og sødt.

Tilmelding og pris

Nyheder

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2018

Kommende kurser hvor alle kan deltage

Drømme & Energifelt 2018.

Sommer seminar i KBH 2018

Ny drømmegruppe i KBH 2018

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK