Sommer Seminar 2019 i KBH.

 

 

5 dages Sommer Seminar i KBH.

 

Det Levende Energifelt

Fra d. 6. - 10. juli 2019

Den 6. juli. mødes vi kl. 12 - 16. De efterfølgende dage fra kl. 10 -16.

Fem dage med meditation, farver, lyd, drømme og energifelt. Fem dage hvor deltagerne på egen krop og psyke vil opleve, det helt specielle, fortættede, healende energifelt, der opstår i samarbejdet med symboler, meditation, farver og lyd.

I dette fælles opbyggede energifelt findes de bedste betingelser for kontakt til indre dybere planer af bevidstheden og auraens energifelter, hvilket betyder, at deltagernes healende potentiale bryder frem af sig selv.

Vi bearbejder, tyder og mediterer på deltagernes symboler, så det healende potentiale i hver af deltagerne står tydeligt frem. Så bringer vi denne bevidstgjorte viden ud til de steder i auraens energifelter, som den er i samklang med. Derved får deltagerne deres egen erfaring af de levende energifelter, og hvordan de vekselvirker med den fysiske krop.

Praktiske oplysninger: Adresse: Huset Innanna Nordre Frihavngade 17d, 2100 Kbh. Ø. Kursusstedet ligger 250 m. fra Fælledparken. I Nordre Frihavnsgade er der mange dejlige spisesteder. Du skal selv medbringe mad og drikkelse. Der er gratis te, kaffe og køligt, rent vand samt brød og sødt.

Tilmelding og pris

 

Nyheder

Ny bog: Bevidsthedens Udstråling

CD 2016: Portals of Rainbows

Koncerter 2019

Private konsultationer

Kommende kurser hvor alle kan deltage

Meditationsdage 2019.

Sommer seminar i KBH 2019

Drømmegrupper 2019

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK