Mere information om energifeltterapi

Home Bog-& Cd udgivelser Åben drømmegruppe Uddannelse Tid & Sted Konsultation Kontakt

 

Hvad er energiterapi

Energifeltterapi er en form for bevidst healing. Energifeltterapi er baseret på mere end 30 års erfaringer og gennemprøvet praktisk viden om, hvordan den fysiske krop vekselvirker med energifeltet og hvordan man igangsætter en stabil healingsproces. Energifeltterapi er inspireret af den nu afdøde irske healer og spirituelle lærer Bob Moore. Energifeltterapi består i arbejde med underbevidstheden og drømme - arbejde på energifelt og krop via healing på briks eller stol, - hjemmemeditationer i form af energiterapeutiske øvelser der fremmer personens healingsproces positivt - evt. belysning af krop og energifelt med farvet lys, - samt lyd og lys som påvirker energifelt og psyke positivt.

Hvad kan energiterapi hjælpe imod

Energiterapi hjælper mod en lang række af symptomer og er først og fremmest forebyggende og balanceskabende. Energiterapien følger naturligt et menneskets egen healingsproces. Der skabes en forbindelse og samarbejde mellem et menneskes højere Selv og personlighed. Dette samarbejde har skabt de bedste resultater for selvudvikling og lettelse af div. smerter og problemer. I nogle tilfælde er der endda sket mirakuløse helbredelser.

Supplementer til energifeltterapi

Til at understøtte og supplere energiterapien bruger vi helt rene æteriske olier fra biodynamisk dyrkede planter. Denne del af behandlingen er Marianne Mikkelsen afdeling, da hun har mere end 30 års erfaring på dette felt. Endvidere bruger vi i nogle tilfælde også en farvehealingslampe til hjemmebrug imellem behandlingerne.

Tilbage til energifelt

 

 

 

Nyheder

Ny bog: Drømme & Energifelt

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2019

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Sommer seminar i KBH 2019

Åbne meditationsdage i Kbh.

Åben drømmegruppe i KBH 2019

------------------------------------

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links