Information ang. uddannelse til energifeltterapeut

 

Energifeltterapi er opstået på basis af: 1. 10 års undervisning hos den nu afdøde irske healer og spirituelle lærer Bob Moore i perioden fra 1983 til 1993, hvor undervisningen hovedsagelig omhandlede auraens energifelter. 2. Arbejde med drømme og underbevidsthed siden jeg var barn. 3. Pga. en medfødt evne til at at sanse menneskers energifelt. 4. En naturlig tilgang til farvernes psykiske univers.

På dette grundlag skrev jeg bøgerne "Auraens Energifelter bind 1 og 2" i 2006 og 2007 og startede uddannelsen til energiterapeut i 2008. I 2016 skrev jeg bogen, drømmeleksikonet og opslagsværket "Drømme & Energifelt" I 2015 fik jeg rettighederne til Auraens Energifelter 1 0g 2 og har siden opdateret og redigeret dem. De er nu blevet samlet til en bog "Bevidstheden Udstråling - auraens energifelter & subanatomi", som udkommer til maj 2018.

Imellem krop og energifelt eksisterer naturlige energicirkulationer, som har en helbredende og sundhedsskabende effekt, når bevidstheden kontakter disse cirkulationer med bevidst opmærksomhed over længere tid, men også når healeren eller energifeltterapeuten bringer sin opmærksomheden og hænder til punkterne.

Alle disse naturlige energicirkulationer vil deltagerne lære at bruge på sig selv og andre mennesker, hvilket vil styrke livskvaliteten og sundheden hos den enkelte deltager. Vi vil afprøve dette i praksis på hinanden rigtig mange gange igennem uddannelsen.

Det er min oplevelse, at alle mennesker er født med evnen til at se, føle og sanse energi. Denne evne bliver især lagt på hylden i barndommen, da den ikke stemmer overens med det voksne verdensbillede. Denne evne reaktiverer vi igen, som en naturlig proces igennem uddannelse, hvor deltagerne vil opleve denne evne som noget naturligt og bestemt ikke som noget okkult eller mystisk. Dette skaber tillid mellem deltagerne. Vi skjuler ikke noget for hinanden. Hvis vi gør vil det, kommer det alligevel frem. Men det der drages frem sker i overensstemmelse med et menneskes højere selv. Vi samarbejder hele tiden med deltagernes højere selv så ingen af deltagernes psykiske grænser overskrides eller overbelastes.

Dette skaber en helt bestemt atmosfære af tillid og tro, som deltagerne vil mærke på egen krop og sjæl, som en healende og meget kærlig energi. Denne gruppeenergi er en del af hele uddannelsesforløbet, som er en af årsagerne til, at deltagerne tør at åbne op til deres dybere sensitivitet i forhold til energi.

Her er en beskrivelse af en dag. 1. Guidet morgenmeditation. 2. Drømmearbejdet og tydning af drømmene. Lille pause med te, kaffe og brød. 3. Healingsøvelse med partner samt teori omkring det, som vi arbejder med. 4. Kl 13. frokost til kl. 14. 5. Meditation og healingsøvelse med partner. Lille pause. 6. Udførelse af energifeltterapi på deltagerne på briks, hvor vi deler, hvad vi hver især har oplevet.

Efter endt modul får deltagerne udleveret et certifikat med navn og i underskrevet tilstand med timeantal, som er et bevis på deltaglese af det pågældende modul.

Tilbage til uddannelse

Nyheder

 

Ny bog: Drømme & Energifelt

Ny bog Bevidsthedens Udstråling

Ny CD: Portals of Rainbows

Koncerter 2019

Private konsultationer

Kommende Kurser hvor alle kan deltage

Åbne meditationsdage Kbh. 2019

Sommer seminar i KBH 2019

Åben drømmegruppe i KBH 2019

Tilmelding & Priser

Energifeltterapeuter i DK

Links